Hvordan Blikkmann ble til

Hei jeg heter Blikkmann,

Kan jeg få lov til a presentere meg og historien min og hva jeg driver med.

Om du er Daglig Ieder, Innkjøper, Produktansvarlig, Kalkulatør, eller Prosjektansvarlig, så håper jeg at historien min er like spennende.

Hør bare på historien hvordan det hele startet, når oppdragene på det gamle verkstedet til bestefar med å fortinne eltekar, lage brød og kakeformer, noen ganger smi og sveise om gammel hesteredskap til traktoralderen, da det tok slutt, var det også på tide for bestefar a slutte.

Da ble tanken på Blikkmann skapt, for i 1969 hadde Ulf startet Blikkenslagerverksted i smia til bestefar, med gamle 1800 talls handsveivemaskiner.

Samme året kom det oppdrag fra husprodusenter og de snakket om logistikk, men Ulf torde ikke spørre om hva det betydde, kanskje var det noe komplisert og vanskelig som han ikke forsto, men vi har ledd av det mange ganger etterpå, det er dumt a ikke spørre.

Etter hvert forsto Ulf at logistikk var rett mann på rett plass til rett tid, da ble jeg skapt, som beviset på godt gammeldags handverk satt i system, prefabrikkert og tilpasset nye byggemetoder.

Hvis du ser nøye på meg vil du oppdage at jeg står og går med platebiter hentet opp fra skrapkassa på verkstedet, handlaget, formet og falset til moderne prefabrikkerte ventilasjonsdeler, det er forresten Pål, sønnen til Ulf, som har laget kneskålene, knappene, øynene, nesa og den blide munnen min og siden har jeg bare vert blid.

Nå er Blikkmann blitt et merkevarenavn, med komplett beslagprogram, SINTEF godkjent for tak og vegg.

Vi har avtale med Schenker som leverer direkte på byggeplass. Om det er en hastesak har vi "Visegutten" vår som kan kjører rundt Oslofjorden opp til Hamar, Kongsberg og Skiens området.

Jeg håper historien min var spennende og at det var noe nytt, du får sikkert høre mer nytt fra meg